vindbaarheid

Diensten

Webdesign & Development

De Frontrend filosofie is custom design, dat technisch goed in elkaar zit. De webdesign & development draagt bij aan goede SEO en een hoge performance van je website, webshop of platform.

Hosting & domeinen

Frontrend biedt als reseller basis hosting en premium hosting aan voor scherpe prijzen. Als je hosting via Frontrend aanschaft krijg je daar ook beheer bij. Heb je nog domeinen nodig, dan ben je ook aan het juiste adres.

Tekst schrijven & redigeren

Een goede website heeft goede content nodig. Dit kan je zelf schrijven en het laten redigeren door onze professional of je kan dit laten schrijven door een van onze tekstschrijvers. Zij zorgen voor de juiste tone of voice voor jouw publiek.

Vertalingen

Steeds meer bedrijven hebben internationale ambities, dat betekend dat ze graag hun website vertaald willen hebben naar het Engels. Wij faciliteren NL -> ENG vertalingen tegen een scherp tarief.

SEO – search engine optimalisatie

Een mooie website hebben, maar vervolgens niet gevonden worden? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij zorgen voor zowel het technische aspect als het instellen van alle zoekwoorden en meta beschrijvingen.

Branding, huisstijl & logo

De branding of merkidentiteit van je bedrijf is ontzettend belangrijk. Wat wil je als bedrijf uitstralen. We helpen je daarbij en maken een passende huisstijl om de perfecte klant aan te trekken.

Fotografie

Het belang van goede fotografie en een goede beeldbank voor je bedrijf is groot. Fotografie versterkt jouw visie voor je bedrijf, maar ook de professionaliteit van je bedrijf. Denk hierbij aan sfeerfoto’s of productfoto’s.

Begeleiding

Frontrend begeleidt ondernemers in al hun vragen m.b.t. positionering en online groei. Bijvoorbeeld inventariseren welke stappen te nemen om je webshop op de kaart te zetten of je website te optimaliseren qua vindbaarheid of snelheid.

Digitale VA

Wil je ontzorgt worden met betrekking tot je website, webshop of platform. We hebben meerdere VA’s tot je beschikking. Zij kunnen bijvoorbeeld foto’s en teksten aanpassen of nieuwe pagina’s introduceren op je website.

Meer weten over onze diensten?


    Adresgegevens
    Hugo van Woerdenstraat 53
    2332 PG Leiden
    contact@frontrend.nl
    06 1405 2834