Frontrend - inspiratie kaarten

inspiratie glitter

potloden

Over Frontrend

Het begin

Frontrend is opgericht in 2009 en dus al jaren een begrip in de web wereld.

Frontrend staat voor gepassioneerde techneuten met oog voor design, fotografie en trends op het gebied van web. Wij zijn gespecialiseerd in complexe platforms bouwen in WordPress. Wil jij een webshop met 1500+ producten in WordPress i.c.m. WooCommerce? Of wil jij een training (LearnDash) online gaan verkopen en aanbieden op je eigen website? Dan ben je bij Frontrend zeker aan het goede adres.

zachte gele bank

inspiratie Frontrend code

Developers

We zijn developers, die in de WordPress wereld onze niche hebben gevonden. Wij helpen bedrijven waarbij de website over hun hoofd is gegroeid. Wij realiseren, optimaliseren of verbeteren hun platform. We doen dit door bijvoorbeeld het opnieuw opbouwen van websites, betere hosting en een beter fundament.

Naast dit alles nemen we natuurlijk Responsive Web Design (correct tonen van websites op mobiele telefoons en tablets) en Accessibility (Pure code die valideert en goed te lezen is door bijvoorbeeld zoekmachines of screenreaders) erg serieus bij onze keuzes.

Frontrend klant worden?

Frontrend kan je als klant van alles bieden! Denk hierbij aan websites, webshops, leeromgevingen, maatwerk, hosting, domeinregistratie, begeleiding, tekst redigeren, Engelse vertalingen, support, beheer, SEO optimalisatie, performance verbeteringen, opschonen van je omgeving, spam/hack verwijdering en marketing begeleiding.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!  Koekje bij de thee?

  Adresgegevens
  Hugo van Woerdenstraat 53
  2332 PG Leiden
  contact@frontrend.nl
  06 1405 2834