Inspiratie

Design website

Web

Laptop op bureau

Website voor MKB, Start-ups & starters

Bij Frontrend draait het allemaal om het creëren van een website, webshop, platform of leeromgeving die jouw merk laten stralen en jouw bedrijf naar een hoger level tillen.

Wat maakt Frontrend anders?

Wij zijn dol op maatwerk. Geen enkele website is hetzelfde, en we vinden het belangrijk om de unieke persoonlijkheid en doelen van elk bedrijf te omarmen. Onze ontwerpers zetten hun creatieve genen aan het werk en onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat alles technisch vlekkeloos verloopt.

Gebruiksvriendelijkheid

Bij Frontrend staat gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. We willen dat jouw bezoekers zich direct thuis voelen op jouw website. Geen verwarrende menu’s of verborgen informatie – alleen een intuïtieve ervaring die jouw verhaal vertelt en jouw boodschap overbrengt. We steken veel energie in het ontwerpen van prachtige webdesigns en het creëren van een gebruiksvriendelijke omgeving.

Responsive webdesign

We leven in een wereld waarin mensen constant onderweg zijn, hun smartphones en tablets in de hand. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website er op elk apparaat goed uitziet.

Responsive website

seo zoekmachine optimalisatie

SEO

Laten we vooral SEO (search engine optimalisatie) niet vergeten! We begrijpen dat je wilt opvallen in die volle online wereld. Wij zorgen ervoor dat jouw website opvalt in zoekmachines, waardoor jouw doelgroep je gemakkelijk kan vinden. Van trefwoord optimalisatie tot het creëren van hoogwaardige content, wij hebben de kennis en ervaring om jouw website vindbaar te maken.

Begeleiding online

Bij Frontrend gaat het niet alleen om het bouwen van websites. We willen jouw partner zijn, jouw vertrouwde baken in de digitale wereld. Samen gaan we dieper dan alleen pixels en code. We willen jouw doelen begrijpen, jouw visie omarmen en jouw succes vieren.

Frontrend klant worden?

Dus, waar wacht je nog op? Kies Frontrend als jouw partner voor het maken van websites. Laten we samen jouw online dromen waarmaken en de digitale wereld veroveren. Samen zetten we jouw bedrijf op de kaart en maken we van jouw website een pareltje.  meeting

  Adresgegevens
  Hugo van Woerdenstraat 53
  2332 PG Leiden
  contact@frontrend.nl
  06 1405 2834