fbpx

Shop in stijl

Shop in stijl is een affiliate platform. De website toont pinterest achtige interieur beelden. De producten op de foto zijn door shop in stijl verzameld en kan je kopen. Deze website is gemakkelijk te onderhouden met WordPress en gebruikt Woocommerce als affiliate webshop.

Bezoek de website: www.shopinstijl.nl

Het design van deze website is gemaakt door Michelle Diepbrink van Sketch to Match. Wilt u ook een design in deze stijl? Dat kan, want Frontrend heeft een samenwerking met Sketch to Match.

Neem contact op via het contactformulier en geef aan dat u interesse heeft in development van Frontrend en design van Sketch to Match, dan zorgen wij dat u een fantastische website krijgt!

Shop in stijl is een affiliate webshop, dit betekend dat het geen eigen voorraad heeft. De website stuurt klanten door naar een andere webshop en krijgt een percentage van de aankoopprijs voor het doorverwijzen.

Het was qua development een heel interessant project. Er is gebruik gemaakt van Woocommerce, maar dit is op een totaal andere manier ingezet dan de standaard meegeleverde overzichten. Ook is er een wensenlijst toegevoegd aan de producten, zodat bezoekers hun favorieten kunnen verzamelen.