Aan het woord

Frontrend heeft mij super goed geholpen om mijn wensen werkelijkheid te maken. In mijn hoofd had ik bedacht hoe het zou kunnen werken. De medewerkers van Frontrend dachten met me mee, verbeterden mijn gedachten en bouwden het moeiteloos. Nu de website live staat kan ik Frontrend benaderen voor onderhoud en updates. Voor mijn gevoel zijn de mensen van Frontrend echt onderdeel van het team rondom Shopinstijl.nl geworden.

– Femke de Wit, Shopinstijl.nl

Shop in Stijl

Shop in stijl is een affiliate platform. De website toont pinterest achtige interieur beelden. De producten op de foto zijn door shop in stijl verzameld en kan je kopen. Deze website is gemakkelijk te onderhouden met WordPress en gebruikt WooCommerce als affiliate webshop.

Development

Shop in stijl is een affiliate webshop, dit betekend dat het geen eigen voorraad heeft. De website stuurt klanten door naar een andere webshop en krijgt een percentage van de aankoopprijs voor het doorverwijzen.

Het was qua development een heel interessant project. Er is gebruik gemaakt van Woocommerce, maar dit is op een totaal andere manier ingezet dan de standaard meegeleverde overzichten. Ook is er een wensenlijst toegevoegd aan de producten, zodat bezoekers hun favorieten kunnen verzamelen.

Ook toe aan een nieuwe website?

Ben jij klaar voor jouw moment? Laat je gegevens achter! We kunnen niet wachten om jouw website te realiseren. Claim snel een plek in onze agenda!    Adresgegevens
    Hugo van Woerdenstraat 53
    2332 PG Leiden
    contact@frontrend.nl
    06 1405 2834