vindbaarheid

Referenties

James & Co

Noraly van Frontrend was mijn rots in de branding in de ontwikkeling van mijn website. Met alle vragen kon ik bij haar terecht en dat gaf een groot gevoel van vertrouwen. Naast de ‘digitale klik’ die er meteen was en de leuke urenlange telefoongesprekken komt Frontrend altijd met passende oplossingen voor ieder vraagstuk. De techniek wordt goed uitgelegd en je wordt op weg geholpen. Zonder Frontrend was de website niet zo mooi geworden!

– Jamie Koers, Jamesenco.nl

Shop in Stijl

Frontrend heeft mij super goed geholpen om mijn wensen werkelijkheid te maken. In mijn hoofd had ik bedacht hoe het zou kunnen werken. De medewerkers van Frontrend dachten met me mee, verbeterden mijn gedachten en bouwden het moeiteloos. Nu de website live staat kan ik Frontrend benaderen voor onderhoud en updates. Voor mijn gevoel zijn de mensen van Frontrend echt onderdeel van het team rondom Shopinstijl.nl geworden.

– Femke de Wit, Shopinstijl.nl

Lew Interieur

Een nieuwe website laten bouwen vond ik best spannend. Het is tenslotte het visitekaartje van je bedrijf waarbij je de juiste doelgroep moet raken. Na het intakegesprek wist ik dat dit bij Frontrend in goede handen was. Er was, tijdens het proces, genoeg ruimte voor mijn mening in combinatie met de kennis en ervaring van Frontrend waardoor de juiste co-creatie tot stand kwam. De medewerkers waren ook heel correct in hun communicatie wat ik erg belangrijk vind tijdens een dergelijk project. Het eindresultaat ben ik erg blij mee. Een aanrader!

– Fleur Lew, Lew Interieur

Meer weten over onze diensten?


    Adresgegevens
    Hugo van Woerdenstraat 53
    2332 PG Leiden
    contact@frontrend.nl
    06 1405 2834