Aan het woord

Een nieuwe website laten bouwen vond ik best spannend. Het is tenslotte het visitekaartje van je bedrijf waarbij je de juiste doelgroep moet raken. Na het intakegesprek wist ik dat dit bij Frontrend in goede handen was. Er was, tijdens het proces, genoeg ruimte voor mijn mening in combinatie met de kennis en ervaring van Frontrend waardoor de juiste co-creatie tot stand kwam. De medewerkers waren ook heel correct in hun communicatie wat ik erg belangrijk vind tijdens een dergelijk project. Het eindresultaat ben ik erg blij mee. Een aanrader!

– Fleur Lew, Lewinterieur.nl

Lew Interieur

Fleur van Lew Interieur had een duidelijke visie wat ze wilde en een ongelofelijke dosis enthousiasme om een groot succes van haar website te maken. Natuurlijk werkt dit ontzettend aanstekelijk en merk je ook zelf dat je nét nog wat harder je best doet om het enthousiasme te voeden en van de website een succes te maken.

Design
Nadat we het design hebben gemaakt is er nog een branding wijziging geweest. Fleur kan gemakkelijk zelf deze lettertypes en kleuren aanpassen, zodat de website ook weer helemaal past in de nieuwe branding.

Leeromgeving
Na een aantal jaar is Lew Interieur uitgebreid met een leeromgeving. We hebben hier een mooi ontwerp voor kunnen maken, zodat alle informatie op een passende manier gepresenteerd wordt en de student gemakkelijk kan navigeren tussen de lessen en deze als naslagwerk kan gebruiken.

Ook toe aan een nieuwe website?

Ben jij klaar voor jouw moment? Laat je gegevens achter! We kunnen niet wachten om jouw website te realiseren. Claim snel een plek in onze agenda!    Adresgegevens
    Hugo van Woerdenstraat 53
    2332 PG Leiden
    contact@frontrend.nl
    06 1405 2834