Aan het woord

Frontrend heeft voor ons een website gebouwd in het Engelstalig en Nederlandstalig. Vanwege het gebruik van WPML met multi domain, was de verhuizing een stuk gecompliceerder dan verwacht. Gelukkig was Frontrender Noraly op elk moment bereikbaar om in te springen als er iets niet goed liep op de website, op wat voor tijdstip dan ook! Ook na de launch van de website blijft Noraly een enorme steun, of het nou advies voor de huisstijl of voor de SEO is. Om eerlijk te zeggen had ik niet zoveel input en steun verwacht van een websitebouwer! We zijn heel blij met de engelse en nederlandse website. Ze lopen goed (door de premium hosting) en zien er prachtig uit!

– Sietske Suurmond, Jcsuurmond.nl

JC Suurmond

Van bestaande website naar vernieuwde website
JC Suurmond had al een website. De website was wat gedateerd. De website was ook niet goed vindbaar op Google. Ze gebruikten WPML en multi domain om 2 talen en 2 domeinen te faciliteren op de website.

Hosting en domeinen verhuizen
Eerst moesten we de hosting en domeinen verhuizen. Dit is altijd een fragiel proces. Bij JC Suurmond hebben we dit in 2 fases gedaan. Eerst hebben we de Nederlandse website verhuist en vernieuwd, daarna de Engelse pagina’s met bijbehorend domein.

Fris design
Uiteindelijk hebben een mooi nieuwe design kunnen realiseren voor JC Suurmond. Het pas bij de belasting branche, maar heeft wel een moderner en toegankelijker jasje.

SEO
In samenwerking met Cloudtraffic hebben we de website SEO proof gemaakt. Ook hebben we de vacature bank zo inricht, dat de vacatures zijn opgenomen in de Google Jobs resultaten.

Ook toe aan een nieuwe website?

Ben jij klaar voor jouw moment? Laat je gegevens achter! We kunnen niet wachten om jouw website te realiseren. Claim snel een plek in onze agenda!    Adresgegevens
    Hugo van Woerdenstraat 53
    2332 PG Leiden
    contact@frontrend.nl
    06 1405 2834