Aan het woord

Noraly van Frontrend was mijn rots in de branding in de ontwikkeling van mijn website. Met alle vragen kon ik bij haar terecht en dat gaf een groot gevoel van vertrouwen. Naast de ‘digitale klik’ die er meteen was en de leuke urenlange telefoongesprekken komt Frontrend altijd met passende oplossingen voor ieder vraagstuk. De techniek wordt goed uitgelegd en je wordt op weg geholpen. Zonder Frontrend was de website niet zo mooi geworden!

– Jamie Koers, Jamesenco.nl

James & Co

James&Co en Frontrend werken inmiddels alweer een tijd samen. Frontrend heeft de vorige website gerealiseerd, maar James&Co was toe aan een nieuw volwassener jasje. Het was ook tijd om afscheid te nemen van het vorige thema om te gaan werken met het Frontrend thema, zodat de webshop nog gemakkelijker te beheren zou zijn.

Samen met Jamie en Charlene van Secret Salt hebben we de nieuwe James&Co branding in een prachtige volwassen webdesign gegoten. Wel met leuke elementen en animaties om het toch interessant te houden.

Ook toe aan een nieuwe website?

Ben jij klaar voor jouw moment? Laat je gegevens achter! We kunnen niet wachten om jouw website te realiseren. Claim snel een plek in onze agenda!    Adresgegevens
    Hugo van Woerdenstraat 53
    2332 PG Leiden
    contact@frontrend.nl
    06 1405 2834