fbpx

James&Co

Jamie had een duidelijk beeld hoe haar webshop James&Co zou moeten worden. Samen hebben we deze wensen realiteit gemaakt en is deze prachtige webshop het resultaat.

Bekijk dit project op https://jamesenco.nl

James&Co maakt gebruik van een bestaande template voor WordPress. Deze template bleek niet toereikend. Frontrend heeft qua design en interactie verschillende wijzigingen aangebracht om het qua design naar wens te maken, maar ook de bugs op te lossen, die nog in de template bleken te zitten.

James&Co heeft vanaf de prille start tot de lancering van de website nauw samengewerkt met Frontrend. De klant wilde zoveel mogelijk zelf doen, maar kon wel prettig terugvallen op de technische support van Frontrend waar nodig. Hierdoor kon de deadline voor livegang gehaald worden.

Wil jij ook zelf de touwtjes in handen houden, maar vind je dat best spannend en zou je begeleid willen worden in dat proces? Dat kan! Frontrend biedt support op maat.

x

Frontrend bestaat 10 jaar!

Wij kunnen het eigenlijk ook niet geloven. Aangezien we natuurlijk wel willen trakteren hebben we tot eind augustus nog 10% korting op alle website producten. Verder hebben besloten om óók op de volgende Virtual Viking cursus, die eind oktober gaat starten, 50% korting te geven!

Meld je aan voor één van de acties