fbpx

Boost Performance

Boost Performance heeft Frontrend in de arm genomen voor het creƫren van hun website. Boost wilde een modern design en een gemakkelijk te onderhouden website met behulp van WordPress.

Frontrend heeft geinventariseerd wat voor functionaliteiten Boost Performance graag op de website zou willen zien en in welke stijl het design uitgewerkt moest worden. Belangrijke technische features zijn een FAQ accordeon, de tarieven en het personeel segment.

De huisstijl van Boost Performance stond al vast, dus ook daar moest het natuurlijk bij passen, zodat het een mooi geheel vormt.

Bezoek de website: www.boostperformance.nl

Frontrend heeft meerdere designs voorgesteld en na verschillende iteratie rondes zijn de volgende ontwerpen eruit gekomen. Ik zal een aantal design beslissingen kort toelichten.

Boost wilde graag een patroon in de header en footer gebruiken. Het patroon moest de website een modern randje geven, subtiel zijn, want het moest niet een groot statement worden. Frontrend vond dit patroontje, dat donker, subtiel maar wel bijzonders is daarom wel goed passen.

De content wordt afgewisseld in blokken en rijen getoond. Het mocht allemaal wat speels. Boost wilde een moderne uitstraling zonder dat het zakelijkheid zou verliezen, maar ook dat het niet te oubollig of stoffig zou worden.

Boost Performance was ook qua development een erg leuke klus. Er zitten veel maatwerk elementen in, die je met de normale WYSIWYG editor niet zo gemakkelijk zou kunnen vullen. Frontrend heeft daarom templates uitgebreid met custom settings en invulvelden. Boost kan hierdoor heel gemakkelijk hun website bijhouden en aanpassen.

Hieronder een klein voorproefje van hoe zo’n back-end er uit ziet.