fbpx

6 tips voor een beter LinkedIn profiel

Mijn LinkedIn profiel up-to-date houden is een wat vreemde hobby van mij, maar dat levert me dan ook daadwerkelijk een hoop op. Wil jij ook een killer LinkedIn profiel? Lees mijn artikel voor techgirl hierover. (Dit artikel is in het engels)

Spending time to update my LinkedIn profile is some weird kind of hobby. I really like to spend time on it. My profile has had the all-star title for quite some time now, and I like to keep it that way! Do you want a professional LinkedIn profile that kills, too? Search no more and keep reading.

Lees dit artikel op techgirl.com

x

Was jij ook op de KVK startersdag?

Wat leuk dat we je hebben ontmoet. We komen graag met je in contact om te kijken of we iets voor jou kunnen betekenen, zodat jij binnenkort een prachtige website online hebt staan. Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact op.

Mail mij terug